Атракционна автобусна линия ще се движи в ?Нощта на музеите" на 18.05.2024 г.

Във връзка с инициативата ?Нощ на музеите“ Столичната община осигурява допълнителна атракционна автобусна линия. Тя ще се движи с маршрут от площад ?Лъвов мост“ през централна градска част до Националния исторически музей. Първият автобус е от 18:04 ч., а последният в 00:40 ч.

Подробният маршрут на автобусите е: от спирка № 2170 ?Ул. "Св. Св. Кирил и Методий“ по ул. ?Опълченска“, бул. ?Сливница“, бул. ?Княгиня Мария-Луиза“, по бул. ?Цар Освободител“, наляво по ул. ?15-ти ноември“, по ул. ?Оборище“, по бул. ?Васил Левски“, надясно по бул. ?Патриарх Евтимий“, наляво по ул. ?Проф. Фритьоф Нансен“, по бул. ?Черни връх“, по обособено трасе за обществен транспорт по бул. ?Арсеналски“, по бул. “Арсеналски“, по ул. ?Бяла черква“, по бул. ?Петко Ю. Тодоров“, по бул. ?България“, по локална улица към НИМ до спирка 2458 ?НИМ“.

В обратна посока маршрутът е: от спирка 2458 ?НИМ“ по "Софийски околовръстен път", по бул. ?България“, по бул. ?Петко Ю. Тодоров“, по ул. ?Бяла черква“, по бул. ?Арсеналски“, по бул. ?Черни връх“, направо по ул. ?проф. Фритьоф Нансен“, по бул. ?Васил Левски“, по бул. ?Цар Освободител“, по бул. ?Тодор Александров“, по ул. ?Опълченска“ до спирка № 2170 ?ул. Св.Св. Кирил и Методий“.

?????

16.05.2024